Afbeelding 

Dag tegen Armoede

Naar goede gewoonte organiseert de cluster Social een themadag voor studenten, alumni en andere geïnteresseerden binnen Odisee naar aanleiding van de Internationale Dag voor de Uitroeiing van Armoede.

Voor het programma lieten we ons dit jaar inspireren door de één-reeks Zorgen voor mama, waarin gefocust wordt op kansarmoede in gezinnen en de last die daarbij op de schouders van veel moeders komt te liggen. We nodigen Karina Weiss uit, een alleenstaande mama uit de reeks, en ook Joost Bonte en Claudia Divaio, de sociaal werkers die in de reeks enkele gezinnen ondersteunen en een kritische analyse maken van armoede in Vlaanderen.

Verder zal het koor ‘Choux de Bruxelles’ van de partij zijn. Dit koor bestaat uit medewerkers uit verschillende opbouwwerkprojecten, en staat voor diversiteit en meertaligheid.

Op de middag is er soep ten voordele van de organisatie ‘Soep op de stoep’.

In de namiddag kan je deelnemen aan verschillende workshops (vnl. over en door organisaties die rond armoede werken) of themawandelingen. Inschrijven is gratis maar verplicht (en is binnenkort mogelijk).

Dit jaar zijn we op 15 oktober te gast op Campus Dilbeek, waar we met open armen ontvangen worden. We starten om 10u en ronden af rond 16u.

Inschrijven

We verwachten vooral alle eerstejaars van de cluster Social op dit event.
Je kiest zelf welk gesprek, workshop of wandeling je wilt volgen.

>> Schrijf je nu in via deze link, zo heb je de eerste keuze

Inschrijven kan tot en met 12 oktober.

© Foto: Kim Uytterhaegen

Datum 
vrijdag, 15 oktober, 2021 - 10:00 tot 16:00
Organisatie 
Afbeelding 
Gerd De Clerck
Contact 
Gerd De Clerck

Telefoon: 02/240.68.40
E-mail: gerd.declerck@odisee.be
Locatie: Campus Schaarbeek

© Kenniscentrum Gezinswetenschappen