Afbeelding 
Vrouw helpt vrouw met beperking zwemmen

Word jij de nieuwe vrijwilliger bij de vrijetijdswinkel Zin&Zo?

Cyriel is 59 jaar, hij houdt van rust, regelmaat en van muziek. Zijn leeftijd en zijn problematiek maken het noodzakelijk dat hij een één op één begeleiding heeft om bijvoorbeeld naar een concert te kunnen gaan.

Koen is 38 jaar en houdt van muziek, computer(-spelletjes), en wandelen of fietsen in de natuur. Hij heeft autisme en is op zoek naar iemand met veel geduld, interesse in techniek en wat vrije tijd.

Wil jij met hen op stap gaan?

De vrijetijdswinkel Zin&Zo biedt vrijetijdsinvulling op maat aan. Luisteren naar de cliënt zijn vrijetijds- , vormings- en trainingsvragen en hem ondersteunen bij zijn zoektocht naar ankerpunten in de samenleving, is de hoofdbezigheid van de vrijetijdswinkel. Zin&Zo heeft de intentie de cliënt als burger volwaardig en actief te laten participeren aan de samenleving en de drempel voor hem zo laag mogelijk te maken.

Voor Cyriel en Koen is Zin&Zo op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die nog wat vrije uurtjes per maand zinvol willen besteden. Geïnteresseerd? Lees dan meer bij de downloads aan de rechterkant.

© Kenniscentrum Gezinswetenschappen