Prikbord

Organiseer je acties die onze bezoekers kunnen interesseren? Vacatures voor afgestudeerden in sociaal-agogisch werk? Nieuwe websites in verband met gezin, relaties en opvoeding? Geef ons een seintje en we bekijken of we je bericht hier een plek kunnen geven.

Afbeelding 

Vertel je verhaal: kinderen of brussen van iemand die aan zelfdoding denkt

Leven met een broer, zus, mama of papa die zelfmoordgedachten heeft, kan heel zwaar zijn. Met dit project willen we kinderen en jongeren in deze situatie aanmoedigen om anoniem hun verhaal te vertellen. Met het onderzoek willen we beter begrijpen wat hun ervaringen en noden zijn en proberen we anderen zoals hen in de toekomst beter te ondersteunen.

Lees meer More
Afbeelding 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en abonneer je op onze nieuwsbrief!

Lees meer More

Afbeelding 
ingang campus Schaarbeek

Coronavirus - Wat verandert er aan onze planning?

We zetten voor jullie even op een rijtje welke activiteiten geannuleerd of uitgesteld zijn, en welke vooralsnog zullen doorgaan, al dan niet digitaal.

Lees meer More
Afbeelding 
ingang campus Schaarbeek

Afbeelding 
(c) creative commons

Panel: Ondersteuning van kinderen en volwassenen met een handicap

Wat hebben kinderen en volwassenen met een handicap echt nodig? Op maandag 16 december en zaterdag 21 december 2019, telkens van 9u15 tot 12u30, komen ervaringsdeskundigen hun verhalen delen met de studenten Gezinswetenschappen. Iedereen is welkom!

Lees meer More
Afbeelding 
(c) creative commons

Afbeelding 

Hangt binnenkort jouw gedicht op onze campus?

Januari = poëiemaand en jij beslist mee welke gedichten op onze wall of fame (1ste verd.) komen + een jaar lang in de kleinste kamertjes...  Stuur voor 22/01 een gedicht in dat je mooi vindt of dat je zelf schreef, naar gerd.declerck@odisee.be

Lees meer More
Afbeelding 

Pagina's

Abonneren op RSS - Prikbord
© Kenniscentrum Gezinswetenschappen